Scooterrijder valt over leidingen op fietspad

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een scooterrijder heeft vanmiddag een hoofdwond opgelopen nadat hij over een obstakel reed langs de Burgemeester Van Woelderenlaan.

De man reed over twee slangen die over het fietspad waren gelegd door een vloerenleggersbedrijf uit Vlissingen en kwam ten val. Voordat de politie arriveerde, monteerde een bouwvakker twee afdekplaten over de slangen. Het is niet bekend of deze afdekplaten op het moment van het ongeval al bevestigd waren en losraakten.

- Advertentie -

Het slachtoffer werd in de berm tussen het fietspad en de rijweg behandeld aan een flink bloedende hoofdwond maar behoefde uiteindelijk geen ambulancevervoer. Zijn scooter raakte beschadigd. De politie deed onderzoek.

Het ongeval vond plaats ter hoogte van de P.C. Hooftlaan. Het vloerenleggersbedrijf heeft daar een vrachtwagen staan en werkt mee aan de uitbreiding van camping De Nolle.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer doorzoekt omgeving na sterke rooklucht
Volgend artikelTraumahelikopter niet ingezet voor melding Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

2 REACTIES

  1. Ik kan je verzekeren dat het er nog niet zo bij lag!! Ik was nl de scooterrijder! Men was ermee bezig en was erbij weggelopen! Ik werd nageroepen door een werkman toen ik hem passeerde. Hij wilde mij waarschuwen, dat het obstakel nog niet geborgd was en goed lag. Ik keek om toen hij riep, waardoor ik het obstakel niet waarnam en over de kop sloeg!

Reacties zijn gesloten.