Brandweer rukt uit voor voertuigbrand

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De brandweer is vanmiddag uitgerukt voor een melding van een voertuigbrand aan de Nagelenburgsingel in Oost-Souburg.

Toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek de bestuurder van het busje de brand al te hebben geblust met een brandblusser die achterin lag. Er was vuur ontstaan onder de motorkap en onder het dashboard. De brandweer heeft met een warmtebeeldcamera gekeken of er nog smeulende delen waren en deze vervolgens van binnenuit het voertuig geblust.

- Advertentie -

Hoe de brand is ontstaan, is onbekend. Het busje, eigendom van een dakbedrijf, is total loss verklaard.

- Advertentie -
Vorig artikelTraumahelikopter niet ingezet voor melding Oost-Souburg
Volgend artikelAmbulance en brandweer naar centrum Koudekerke
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).