Hulpdiensten rukken uit voor incident op Het Fort

© Foto: Jordan Pinas / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Ambulance, politie en brandweer zijn vannacht uitgerukt voor een vermeende noodsituatie in de Vlissingse wijk Het Fort.

Om kwart voor twaalf werd er wateroverlast gemeld op de hoek van de Gerrit Rietveldstraat en de Jacob van Campenstraat. Omdat het even duurde voordat de vrijwillige brandweer op volle sterkte was, ging de politie alvast op onderzoek uit in het trappenportaal. Er stroomde water uit een appartement op de bovenste verdieping. Een benedenbuurvrouw had alarm geslagen.

Toen de bewoner van het appartement na langdurig aanbellen niet opendeed, bracht de inmiddels gearriveerde brandweer een stormram naar boven. Het vermoeden bestond dat de man iets overkomen was. Twee extra politie-eenheden kwamen ter plaatse, om tien minuten na middernacht werd ook de ambulance met grote spoed ingezet. Tevergeefs, want de man bleek te slapen.

Ondanks het late tijdstip bracht het incident veel buurtbewoners op de been. Sommigen hielden het op een lekkende wasmachine, anderen op een lopende kraan. Brandweer en politie bekeken de schade in de appartementen op de eerste en tweede verdieping. De wakker gemaakte man stond er geschrokken bij.

Een uur na de melding vertrokken de laatste agenten in een burgerauto.

Vorig artikelPolitie neemt gevaarlijke hond in beslag na verschillende bijtincidenten
Volgend artikelDuits meisje (5) valt uit bed in slaaphuisje Dishoek
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier