Man aangehouden voor drugshandel na vondst 19 zakjes hennep

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond een 21-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij 19 zakjes hennep bij zich had. De man wilde eerst aangifte doen van zijn kapotte autoruit.

Surveillerende agenten reden maandagavond rond 22.00 uur door de Jacob van Campenstraat in Vlissingen. In die straat werden zij gewenkt door een man die bij een auto stond. De man vertelde dat zijn autoruit was ingeslagen en hij vroeg hoe en wanneer hij aangifte kon doen.

- Advertentie -

De agenten antwoordden de man en tijdens het gesprek roken zij de hen bekende geur van hennep. Ze zijn gaan doorvragen en kregen toen van de man, een 21-jarige Vlissinger, een zakje met hennep overhandigd. Even later kwamen er nog meer zakjes hennep tevoorschijn.

Op basis van de opiumwetgeving hebben de agenten toen de auto doorzocht en troffen nóg meer zakjes hennep aan. In totaal zijn 19 zakjes in beslag genomen.

Ook werd bij de man een groot geldbedrag aangetroffen. Ook dat is in beslag genomen, evenals een paar telefoons die hij bij zich droeg. De man is aangehouden op verdenking van drugshandel.

Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zit daar nu nog vast. Hij zal vandaag verder gehoord worden over de feiten die hem ten laste zijn gelegd. De aangifte met betrekking tot de kapotte ruit moet even wachten.

- Advertentie -
Vorig artikelKNRM brengt gestrand zeiljacht naar Binnenhaven
Volgend artikelPolitie doet onderzoek na vondst stoffelijk overschot
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.