Man aangehouden voor drugshandel na vondst 19 zakjes hennep

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond een 21-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij 19 zakjes hennep bij zich had. De man wilde eerst aangifte doen van zijn kapotte autoruit.

Surveillerende agenten reden maandagavond rond 22.00 uur door de Jacob van Campenstraat in Vlissingen. In die straat werden zij gewenkt door een man die bij een auto stond. De man vertelde dat zijn autoruit was ingeslagen en hij vroeg hoe en wanneer hij aangifte kon doen.

De agenten antwoordden de man en tijdens het gesprek roken zij de hen bekende geur van hennep. Ze zijn gaan doorvragen en kregen toen van de man, een 21-jarige Vlissinger, een zakje met hennep overhandigd. Even later kwamen er nog meer zakjes hennep tevoorschijn.

Op basis van de opiumwetgeving hebben de agenten toen de auto doorzocht en troffen nóg meer zakjes hennep aan. In totaal zijn 19 zakjes in beslag genomen.

Ook werd bij de man een groot geldbedrag aangetroffen. Ook dat is in beslag genomen, evenals een paar telefoons die hij bij zich droeg. De man is aangehouden op verdenking van drugshandel.

Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zit daar nu nog vast. Hij zal vandaag verder gehoord worden over de feiten die hem ten laste zijn gelegd. De aangifte met betrekking tot de kapotte ruit moet even wachten.

Vorig artikelKNRM brengt gestrand zeiljacht naar Binnenhaven
Volgend artikelPolitie doet onderzoek na vondst stoffelijk overschot
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier