Winkeldief heeft maar liefst 10.000 euro bij zich

- Advertentie -

VLISSINGEN – Gistermiddag heeft de politie bij een supermarkt in Vlissingen een winkeldief aangehouden. De man bleek grote bedragen geld bij zich te hebben.

Toen de agenten de man fouilleerden, vonden zij op verschillende plekken grote bedragen geld. In totaal bleek de man zo’n 10.000 cash bij zich te hebben.

- Advertentie -

Omdat de verdachte geen plausibele verklaring kon geven over hoe hij aan het geld kwam, is het in beslag genomen op verdenking van witwassen.

Verder bleek de man zich ook uit te geven als iemand anders. De verdachte werd ingesloten in het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd. Het onderzoek naar de identiteit van de man en de herkomst van het geld is in volle gang.

Op grond van de reacties op de Facebook-pagina van de politie betreft het waarschijnlijk de Albert Heijn aan de Aagje Dekenstraat.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto uitgebrand aan de Merkenburg in Vlissingen
Volgend artikelPolitie zoekt inbrekers in Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.