17-jarige drugsdealer door politie aangehouden

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft gistermiddag een 17-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van drugshandel. Hij had tien gripzakjes bij zich.

Omstreeks 16.30 uur zagen agenten de verdachte met zijn scooter bij een winkelpand in Papegaaienburg staan. Omdat de omgeving bekend is vanwege drugsdealen, wordt de jongen preventief verzocht zich te legitimeren.

Nadat de agenten aan de jongen vragen of hij drug bij zich heeft, haalt hij één gripzakje hennep tevoorschijn. Agenten denken echter dat hij niet alles afgeeft en kijken in de buddyseat van zijn scooter. Daar worden nog negen gripszakjes hennep, vloei voor het draaien van joints en een wiet grinder gevonden.

Hierna is de jongen aangehouden op verdenking van het dealen van softdrugs. Hij zit nog vast in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

Vorig artikelJongen op scooter uitgegleden en gewond geraakt
Volgend artikelBrandweer blust containerbrand in Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier