17-jarige drugsdealer door politie aangehouden

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gistermiddag een 17-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van drugshandel. Hij had tien gripzakjes bij zich.

Omstreeks 16.30 uur zagen agenten de verdachte met zijn scooter bij een winkelpand in Papegaaienburg staan. Omdat de omgeving bekend is vanwege drugsdealen, wordt de jongen preventief verzocht zich te legitimeren.

- Advertentie -

Nadat de agenten aan de jongen vragen of hij drug bij zich heeft, haalt hij één gripzakje hennep tevoorschijn. Agenten denken echter dat hij niet alles afgeeft en kijken in de buddyseat van zijn scooter. Daar worden nog negen gripszakjes hennep, vloei voor het draaien van joints en een wiet grinder gevonden.

Hierna is de jongen aangehouden op verdenking van het dealen van softdrugs. Hij zit nog vast in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg.

- Advertentie -
Vorig artikelJongen op scooter uitgegleden en gewond geraakt
Volgend artikelBrandweer blust containerbrand in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.