Vlissinger (30) aangehouden voor rijden onder invloed

- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Afgelopen nacht is een 30-jarige man uit de gemeente Vlissingen op de Vlissingsestraat aangehouden voor dronken rijden.

De verdachte loopt tegen de lamp als hij op de Veerhavenweg met hoge snelheid een politieauto voorbijrijdt. Reden voor de agenten om achter het voertuig aan te gaan en de bestuurder een stopteken te geven.

- ADVERTENTIE -

Dan blijkt dat de man geen geldig rijbewijs bezit en ook teveel gedronken heeft. Op het politiebureau in Vlissingen is hem een ademanalyse afgenomen. Daaruit blijkt dat hij 3,5 maal (= 765 ug/l) de toegestane alcohollimiet heeft overschreden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!