Vlissinger (30) aangehouden voor rijden onder invloed

OOST-SOUBURG – Afgelopen nacht is een 30-jarige man uit de gemeente Vlissingen op de Vlissingsestraat aangehouden voor dronken rijden.

De verdachte loopt tegen de lamp als hij op de Veerhavenweg met hoge snelheid een politieauto voorbijrijdt. Reden voor de agenten om achter het voertuig aan te gaan en de bestuurder een stopteken te geven.

Dan blijkt dat de man geen geldig rijbewijs bezit en ook teveel gedronken heeft. Op het politiebureau in Vlissingen is hem een ademanalyse afgenomen. Daaruit blijkt dat hij 3,5 maal (= 765 ug/l) de toegestane alcohollimiet heeft overschreden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Vorig artikelPolitie sust ruzie in Walstraat
Volgend artikelFietsster lichtgewond bij val tegen geparkeerde auto
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier