Fietsster (73) ongeval Koudekerke overleden

- Advertentie -

KOUDEKERKE – Een fietsster raakte zaterdagavond 20 augustus ernstig gewond bij een verkeersongeval. De 73-jarige vrouw uit Koudekerke is later in een ziekenhuis overleden aan haar verwondingen.

Het ongeval vond rond 20.00 uur plaats op de Brouwerijstraat. Door onbekende oorzaak raakten twee fietsers met elkaar in aanrijding. Beiden kwamen hierdoor ten val.

- Advertentie -

De andere fietser, een 58-jarige man uit Vlissingen, en een voorbijganger gaven direct eerste hulp aan het slachtoffer en startten met reanimeren. De vrouw is met een traumahelikopter overgebracht naar een ziekenhuis waar zij later is overleden.

De 58-jarige man liep lichte verwondingen op. Verkeersongevallenanalisten van de politie hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Zie ook:

– Traumahelikopter ingezet na fietsongeval in Koudekerke (20 augustus 2016)

- Advertentie -
Vorig artikelTraumahelikopter ingezet na fietsongeval in Koudekerke
Volgend artikelMan ernstig gewond bij verkeersongeval Rondweg Koudekerke
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.