Traumahelikopter ingezet na fietsongeval in Koudekerke

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

KOUDEKERKE – Na een botsing in het centrum van Koudekerke is vanavond een persoon met de traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Twee fietsers botsten rond acht uur tegen elkaar op de Brouwerijstraat. Direct bleek dat een vrouw er slecht aan toe was. Ze moest gereanimeerd worden. Hulpverleners zetten de plaats van het ongeval af met een scherm.

Tegen half negen vond overleg plaats om te bepalen waar de opgeroepen traumahelikopter zou gaan landen. Een politiewagen reed naar industrieterrein Karreveld nabij de N288 om twee specialisten van de helikopter met spoed naar het centrum te vervoeren.

De behandeling duurde nog geruime tijd. Intussen stapte de andere, lichtgewonde fietser in een wagen van de verkeerspolitie. Hij leek armletsel te hebben.

Rond half tien werd de vrouw per ambulance naar de helikopter gebracht en vervolgens naar het ziekenhuis. De politie verrichtte op dat moment in de Brouwerijstraat onderzoek.

Vorig artikelBrand op dak van oude school blijkt loos alarm
Volgend artikelFietsster (73) ongeval Koudekerke overleden
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier