Zwemmer in de problemen na alcoholconsumptie

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man uit België is vanmiddag in de problemen geraakt tijdens het zwemmen voor het Badstrand. Hij zou gedronken hebben.

De man van naar schatting 50 jaar werd aangetroffen op het zand en verklaarde dat hij onwel was geworden tijdens het zwemmen. Hij had naar eigen zeggen achttien flessen bier gedronken. Een medewerker van een toevallig passerende ambulance onderzocht de man, zo meldt de Strandwacht. Er was geen verdere medische hulp noodzakelijk.

- Advertentie -

Wel kreeg de man het advies niet weer het water in te gaan.

- Advertentie -
Vorig artikelLoze melding duinbrand, code oranje afgekondigd
Volgend artikelDuitse vrouw raakt gewond na val met fiets
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).