Veel rook bij brand in ondergrondse afvalcontainer

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Om even na 21.00 uur werd de brandweer opgeroepen voor een containerbrand aan de Schuitvaartgracht in Vlissingen.

Bij de brand kwam veel rook vrij. Toen de brandweer aankwam, werd de container opengemaakt en werd er via de achterzijde water ingespoten.

Het blussen trok veel bekijks door onder andere bewoners. Vermoedelijk is de brand aangestoken.

Vorig artikelDuitse vrouw raakt gewond na val met fiets
Volgend artikelExplosieven gevonden op Nollestrand
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier