Dronken man raakt betrokken bij aanrijding Vlissingen

© Archief-foto 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Agenten hebben aan de Troelstraweg een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats opgepakt, hij was onder invloed van alcohol en betrokken bij een aanrijding.

De politie kreeg op vrijdag 26 augustus rond 21.50 uur de melding van een aanrijding tussen twee personenauto’s. De verdachte, een van de bestuurders, was vervolgens een pand binnen gegaan en liet zich niet meer zien. Daarop alarmeerde de tegenpartij de politie.

Uiteindelijk kwam de 35-jarige man weer tevoorschijn uit het pand. Hij wilde zich niet legitimeren. Daarop is hij aangehouden. De man gedroeg zich zeer recalcitrant.

Omdat de dienders het vermoeden hadden dat de man gedronken had wilden ze een blaastest bij hem afnemen. Dit weigerde de man echter.

Hij is afgevoerd naar het politiebureau. Daar is uiteindelijk een blaastest bij hem afgenomen. De man blies 570 ugl. Ruim tweemaal de toegestane hoeveelheid.

Vorig artikelScooterrijdster raakt gewond bij Leeuwentrap
Volgend artikelCode geel in heel Nederland van kracht vanwege onweersbuien
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier