Persoon springt opzettelijk van fiets-voetveer

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vanmorgen is een opvarende van het fiets- voetveer Vlissingen – Breskens door de bemanning gered. Volgens de politie sprong de drenkeling opzettelijk van boord.

Omstreeks 07.30 uur werd gemeld dat vanaf de veerboot Prinses Máxima een persoon overboord was. Na de melding werd er een zoekactie opgestart. Drie reddingsboten van de KNRM, een vaartuig van Rijkswaterstaat en enkele loodsboten zochten mee.

Na ongeveer 20 minuten werd de drenkeling aangetroffen. Hij werd aan boord genomen van een Belgische loodsboot. Vervolgens werd het slachtoffer naar de Poseidonstijger in de Vlissingse Buitenhaven gebracht. Hier stonden twee ambulanceteams klaar om hem te verzorgen. De man is vervolgens naar een ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een onderzoek gedaan naar wat er precies is gebeurd. Agenten zijn aan boord gegaan van de veerboot. Volgens de politie is na onderzoek gebleken dat de persoon zelf van boord is gesprongen.

Vorig artikelPoolse zwemmer in problemen bij Nollestrand
Volgend artikelVerwarde man (42) met mes aangehouden in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier