Flexteam doet inval in woningen na tip vuurwapens

Het Flexteam, voorheen de Regionale Ondersteunings Groep (ROG). Foto: © 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Het Flexteam van de Politie Zeeland/West-Brabant heeft vanmorgen twee invallen gedaan vanwege een tip over vuurwapens in woningen.

De invallen werden volgens de politie gedaan in woningen aan de Sterkenburg en de Sandenburg in Vlissingen. Het Flexteam, voorheen de Regionale Ondersteunings Groep, deed de invallen.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerster van de politie was er informatie binnengekomen dat er mogelijk vuurwapens in die woningen aanwezig waren. “Bij soortgelijke meldingen is de politie verplicht een onderzoek in te stellen”, aldus een woordvoerster.

In beide woningen is gezocht naar vuurwapens, deze werden niet aangetroffen. Er is ook niemand aangehouden. Volgens de woordvoerster houden de invallen geen verband met de aanhoudingen rond middernacht in de Paul Krugerstraat.

- Advertentie -
Vorig artikelAanhouding vier personen voor vermeend vuurwapen in auto
Volgend artikelMan gewond in loods aan de Tweede Binnenhavenweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.