Aanhouding vier personen voor vermeend vuurwapen in auto

- Advertentie -

VLISSINGEN – De vier personen die rond middernacht zijn aangehouden op de Paul Krugerstraat in Vlissingen werden verdacht van vuurwapenbezit, dit laat de politie weten.

Volgens een woordvoerster kwam bij de politie een melding binnen van mensen in een auto met een vuurwapen. Door middel van een zogenoemde ‘uitpraatprocedure’ en met getrokken wapens zijn de vier verdachten uit de auto gepraat en aangehouden.

- Advertentie -

Uit onderzoek bleek dat er in de auto geen vuurwapen lag, ook hadden geen van de verdachten een wapen bij zich. De vier verdachten, een meisje van 15 uit Vlissingen, een meisje van 15 uit Maastricht en twee mannen van 19 en 20 jaar oud uit Vlissingen zijn inmiddels weer vrij.

Zie ook:

Vier personen gearresteerd in Paul Krugerstraat (31 augustus 2016)

- Advertentie -
Vorig artikelVier personen gearresteerd in Paul Krugerstraat
Volgend artikelFlexteam doet inval in woningen na tip vuurwapens
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.