Man gewond bij val in binnenstad Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man heeft vanmiddag een hoofdwond opgelopen bij een val in het centrum van Vlissingen.

Het slachtoffer is vermoedelijk van een muurtje gevallen nabij de Vissershaven. Om twee uur kwam de melding. De man werd met een bloedende hoofdwond opgevangen en verzorgd door ambulance-medewerkers. Over de precieze toedracht is niets bekend.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelPolitie maakt identiteit vermiste vrouw bekend
Volgend artikelVlissinger aangehouden na overtreden gebiedsverbod
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).