Opnieuw botsing op kruising Sloeweg bij Westerzicht

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een camper is vanochtend zwaar beschadigd geraakt op de kruising van de Sloeweg en de Weyevlietweg. Het voertuig reed op een kerende vrachtwagen.

Beide voertuigen kwamen rond half twaalf uit de richting van de Sloebrug. De vrachtwagen met Pools kenteken probeerde op de kruising vermoedelijk te keren om terug naar de Sloebrug te gaan. De camper botste vol op de flank van de vrachtwagen met aanhanger. Een ambulance kwam ter plekke, maar niemand hoefde vervoerd te worden. In de camper zaten ook kinderen.

- Advertentie -

Beide bestuurders deden een blaastest. Geen van beiden had gedronken.

Aanvankelijk ontstond een chaotische verkeerssituatie. Later werd het autoverkeer uit de richting van de A58 omgeleid via de Nieuwe Vlissingseweg. Een bergingsbedrijf uit Goes heeft de zwaar beschadigde camper weggesleept.

Het kruispunt van de Sloeweg en de Weyevlietweg staat bekend om het grote aantal ongevallen.

- Advertentie -
Vorig artikelBuitenbrand bij recreatiehuisje Zwanenburg Vlissingen
Volgend artikelBrandweer dooft vuurtje op landbouwgrond
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).