Man raakt macht over het stuur kwijt en botst op geparkeerde auto’s

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – In de nacht van zondag op maandag heeft een personenauto andere auto’s geramd op de Bermweg in Oost-Souburg. De bestuurder zelf raakte gewond.

Om iets voor 00.00 uur gebeurde het tafereel op de Bermweg. De bestuurder van de auto, een Peugeot, kwam uit de richting van de Sloebrug en wilde de Bermweg over richting de kruising Spoorstraat/Kanaalstraat.

- Advertentie -

De man reed via de stoeprand de bosschages in en raakte een Mercedes C200. Vervolgens werd een Fiat 500 geraakt, deze botste op zijn beurt weer tegen een derde auto.

De bestuurder wilde na het ongeval doorrijden, echter hij kwam niet ver. De ruiten van de Peugeot lagen aan diggelen en een van de banden was lek gereden.

De man parkeerde de auto in de Stuart Makkerstraat. Volgens getuigen liep de man glaswonden op. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Zijn auto is zwaar beschadigd geraakt.

Waardoor de man de macht over het stuur verloor is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer dooft vuurtje op landbouwgrond
Volgend artikelAmsterdams echtpaar gered uit zee bij Nollehoofd
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.