Man raakt macht over het stuur kwijt en botst op geparkeerde auto’s

© Foto: De schrijvende pers

OOST-SOUBURG – In de nacht van zondag op maandag heeft een personenauto andere auto’s geramd op de Bermweg in Oost-Souburg. De bestuurder zelf raakte gewond.

Om iets voor 00.00 uur gebeurde het tafereel op de Bermweg. De bestuurder van de auto, een Peugeot, kwam uit de richting van de Sloebrug en wilde de Bermweg over richting de kruising Spoorstraat/Kanaalstraat.

De man reed via de stoeprand de bosschages in en raakte een Mercedes C200. Vervolgens werd een Fiat 500 geraakt, deze botste op zijn beurt weer tegen een derde auto.

De bestuurder wilde na het ongeval doorrijden, echter hij kwam niet ver. De ruiten van de Peugeot lagen aan diggelen en een van de banden was lek gereden.

De man parkeerde de auto in de Stuart Makkerstraat. Volgens getuigen liep de man glaswonden op. Hij is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Zijn auto is zwaar beschadigd geraakt.

Waardoor de man de macht over het stuur verloor is niet bekend.

Vorig artikelBrandweer dooft vuurtje op landbouwgrond
Volgend artikelAmsterdams echtpaar gered uit zee bij Nollehoofd
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier