Bouwvakker asbestverwijdering onwel in Scheldebuurt

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een bouwvakker die werkt aan de sloop van woningen in de Verkuijl Quakkelaarstraat is vanmiddag met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Ambulancemedewerkers troffen het slachtoffer in een bouwkeet aan. De man had overduidelijk problemen. Volgens een collega was hij onwel geworden, vermoedelijk door het te lang dragen van een asbestwerend pak in combinatie met de hoge temperatuur. Uit de huizen in de Verkuijl Quakkelaarstraat wordt asbest verwijderd. Na de sloop komen er 28 nieuwe eengezinswoningen.

- Advertentie -

Ook de politie kwam ter plaatse, maar er bleek geen reden tot onderzoek. Over de toestand van de man is niets bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandje in ondergrondse afvalcontainer snel geblust
Volgend artikelKNMI: Vanavond en vannacht kans op onweer met hagel en windstoten
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).