Gewonde bij ongeval Nieuwe Vlissingseweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij een verkeersongeluk op de Nieuwe Vlissingseweg is zaterdagavond minstens een persoon gewond geraakt.

De melding kwam even voor half twaalf. Bij het ongeluk zijn drie personenwagens en een tractor betrokken. Ook de brandweer werd opgeroepen. Volgens omstanders zou tevens een traumahelikopter ingeschakeld zijn.

- Advertentie -

Het ongeval vond plaats rond de gemeentegrens tussen Vlissingen en Middelburg.

Update 18/09, 00.20 uur – Een traumahelikopter die aanvankelijk opgeroepen was naar Kruiningen is doorgestuurd naar het ongeval in Vlissingen. Een inzittende van een Volvo Stationcar is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis in Goes onder begeleiding van een medewerker van het helikopterteam.

Update 18/09, 11.20 uur – Volgens de politie gaat het om een 53-jarige man uit Vlissingen. Hij zou achterop de tractor zijn gereden. In zijn auto zat een hond die na het ongeval wegliep, maar inmiddels gevonden is.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer in actie voor kat op dak in West-Souburg
Volgend artikelPolitie gebruikt pepperspray bij aanhouding Vlissinger
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).