Politie arresteert tweede verdachte in moordzaak Anjelierenlaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft donderdagavond een tweede verdachte aangehouden in verband met de dood van een 26-jarige man. Het slachtoffer is door geweld om het leven gekomen.

Omstreeks 07.30 uur werd het 26-jarige slachtoffer, de bewoner van het pand, aangetroffen. Direct werd er alarm geslagen. Men ging uit van een reanimatie. Er spoedde zich daarom ook twee ambulances en verschillende politie-eenheden naar de woning.

- Advertentie -

Een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden als verdachte. Toen de politie aankwam was hij in de woning aanwezig.

De gehele dag hebben onderzoekers van de technische recherche in de woning sporenonderzoek gedaan. Ook zijn omwonenden door de politie gehoord. Aan het einde van de middag werd het lichaam van het slachtoffer opgehaald door een begrafenisondernemer, het lichaam wordt nog nader onderzocht.

Donderdagavond heeft de politie een tweede verdachte aangehouden. Dit betreft eveneens een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Ook hij is voor verder onderzoek ingesloten in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Beide verdachten worden vrijdag voor de rechter-commissaris geleid, die beslist of ze langer vast blijven zitten.

De politie is onder leiding van een officier van justitie bezig met een groot onderzoek. Zeker twintig agenten werken aan deze zaak. Dit onderzoek is nog niet afgerond.

Zie ook:

Lichaam man weggebracht, onderzoek gaat door (22 september 2016)
– Man (32) aangehouden na vondst dode in woning (22 september 2016)
Dode man gevonden in woning Anjelierenlaan Vlissingen (22 september 2016)

- Advertentie -
Vorig artikelLichaam man weggebracht, onderzoek gaat door
Volgend artikelVerdachten van moord langer vast, sporenonderzoek klaar
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.