Politie arresteert tweede verdachte in moordzaak Anjelierenlaan

De technische recherche heeft de hele dag onderzoek gedaan © Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De politie heeft donderdagavond een tweede verdachte aangehouden in verband met de dood van een 26-jarige man. Het slachtoffer is door geweld om het leven gekomen.

Omstreeks 07.30 uur werd het 26-jarige slachtoffer, de bewoner van het pand, aangetroffen. Direct werd er alarm geslagen. Men ging uit van een reanimatie. Er spoedde zich daarom ook twee ambulances en verschillende politie-eenheden naar de woning.

Een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden als verdachte. Toen de politie aankwam was hij in de woning aanwezig.

De gehele dag hebben onderzoekers van de technische recherche in de woning sporenonderzoek gedaan. Ook zijn omwonenden door de politie gehoord. Aan het einde van de middag werd het lichaam van het slachtoffer opgehaald door een begrafenisondernemer, het lichaam wordt nog nader onderzocht.

Donderdagavond heeft de politie een tweede verdachte aangehouden. Dit betreft eveneens een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Ook hij is voor verder onderzoek ingesloten in het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Beide verdachten worden vrijdag voor de rechter-commissaris geleid, die beslist of ze langer vast blijven zitten.

De politie is onder leiding van een officier van justitie bezig met een groot onderzoek. Zeker twintig agenten werken aan deze zaak. Dit onderzoek is nog niet afgerond.

Zie ook:

Lichaam man weggebracht, onderzoek gaat door (22 september 2016)
– Man (32) aangehouden na vondst dode in woning (22 september 2016)
Dode man gevonden in woning Anjelierenlaan Vlissingen (22 september 2016)

Vorig artikelLichaam man weggebracht, onderzoek gaat door
Volgend artikelVerdachten van moord langer vast, sporenonderzoek klaar
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier