Ernstig verkeersongeval A58 Oost-Souburg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Vanavond is er op de A58 tussen Middelburg en Vlissingen een ernstig ongeval gebeurd. De weg is vanaf Middelburg dicht.

Twee brandweerauto’s, vijf ambulances en twee traumahelikopters zijn om 18.12 uur opgeroepen. Volgens de politie is er sprake van een ernstig verkeersongeval met meerdere gewonden. De tweede traumahelikopter is geland bij een tankstation in Arnemuiden om één van de slachtoffers op te halen.

Volgens een woordvoerder van de politie betreft het een eenzijdig ongeval. Er is een auto over de kop geraakt. Volgens de politie zijn er drie mensen tijdens het ongeval gewond geraakt. Alle gewonden zijn inmiddels afgevoerd naar diverse ziekenhuizen. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Update – Om 20.00 uur is de weg volgens de verkeersinformatiedienst weer vrijgegeven. Bergingswerkzaamheden en onderzoek zijn afgerond. Door nog onbekende oorzaak kwam de auto in een greppel terecht even voor de afrit naar Oost-Souburg en Ritthem, naast het park aan de Molenweg.

Update 10 oktober 00:01 uur – Politiechef Jeroen Trapman meldt op Twitter dat er vier gewonden zijn en dat één van hen is aangehouden.

Vorig artikelBrandweer rukt met spoed uit voor piepende rookmelder
Volgend artikelBestuurder ongeval A58 bij Oost-Souburg had mogelijk gedronken
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier