46-jarige man raakt gewond door vuurwerk Oost-Souburg

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Een 46-jarige man uit Oost-Souburg is gisteravond gewond geraakt nadat er vuurwerk was ontploft in zijn hand.

Rond 23.00 uur raakte de man gewond nadat hij het vuurwerk wilde opruimen dat hij had gevonden in de omgeving van de Wittezeestraat. Dit deed hij zodat kinderen er niet mee konden gaan spelen. Toen hij het vuurwerk, een Cobra-6, onklaar wilde maken ontplofte het.

De 46-jarige Oost-Souburger is met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. Ook was een deel van zijn kleding verschroeid.

Volgens politiewoordvoerster Mireille Aalders waren er gisteren maar liefst acht meldingen van vuurwerkoverlast. “Het begon rond 15.30 uur in de middag en eindigde ergens midden vannacht. Alle meldingen kwamen uit de omgeving van de Rivierenbuurt in Oost-Souburg”, aldus de woordvoerster.

Vorig artikelUitslaande brand verwoest leegstaande schuur Koudekerke
Volgend artikelEigenaar afgebrande schuur Koudekerke doet aangifte
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier