46-jarige man raakt gewond door vuurwerk Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een 46-jarige man uit Oost-Souburg is gisteravond gewond geraakt nadat er vuurwerk was ontploft in zijn hand.

Rond 23.00 uur raakte de man gewond nadat hij het vuurwerk wilde opruimen dat hij had gevonden in de omgeving van de Wittezeestraat. Dit deed hij zodat kinderen er niet mee konden gaan spelen. Toen hij het vuurwerk, een Cobra-6, onklaar wilde maken ontplofte het.

- Advertentie -

De 46-jarige Oost-Souburger is met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. Ook was een deel van zijn kleding verschroeid.

Volgens politiewoordvoerster Mireille Aalders waren er gisteren maar liefst acht meldingen van vuurwerkoverlast. “Het begon rond 15.30 uur in de middag en eindigde ergens midden vannacht. Alle meldingen kwamen uit de omgeving van de Rivierenbuurt in Oost-Souburg”, aldus de woordvoerster.

- Advertentie -
Vorig artikelUitslaande brand verwoest leegstaande schuur Koudekerke
Volgend artikelEigenaar afgebrande schuur Koudekerke doet aangifte
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.