46-jarige man raakt gewond door vuurwerk Oost-Souburg

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Een 46-jarige man uit Oost-Souburg is gisteravond gewond geraakt nadat er vuurwerk was ontploft in zijn hand.

Rond 23.00 uur raakte de man gewond nadat hij het vuurwerk wilde opruimen dat hij had gevonden in de omgeving van de Wittezeestraat. Dit deed hij zodat kinderen er niet mee konden gaan spelen. Toen hij het vuurwerk, een Cobra-6, onklaar wilde maken ontplofte het.

- ADVERTENTIE -

De 46-jarige Oost-Souburger is met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht. Ook was een deel van zijn kleding verschroeid.

Volgens politiewoordvoerster Mireille Aalders waren er gisteren maar liefst acht meldingen van vuurwerkoverlast. “Het begon rond 15.30 uur in de middag en eindigde ergens midden vannacht. Alle meldingen kwamen uit de omgeving van de Rivierenbuurt in Oost-Souburg”, aldus de woordvoerster.

- ADVERTENTIE -