38-jarige Vlissinger geeft zichzelf aan na mishandeling partner

VLISSINGEN – Een 38-jarige Vlissinger heeft zich woensdag rond 1.15 uur gemeld op het politiebureau. De man kwam zichzelf aangeven omdat hij zijn partner zou hebben mishandeld.

De Vlissinger zou een conflict met haar hebben gehad en haar geslagen hebben. Hij verklaarde dat hij haar daarna naar het ziekenhuis had gebracht om zich vervolgens bij de politie aan te geven. De verdachte is vervolgens aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Vorig artikelBrand verwoest personenauto Lunenburg Vlissingen
Volgend artikelPolitie zoekt twee vrouwen met kind vanwege winkeldiefstal
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier