Politie betreedt woning in Ritthem na klachten over blaffende hond

- Advertentie -

RITTHEM – De politie heeft vanochtend de voordeur van een woning in Ritthem geforceerd na klachten over een blaffende hond.

De hond was al vanaf omstreeks half zeven vanochtend aan het blaffen in de achtertuin van een woning aan de Dorpsstraat. Buurtbewoners belden na enkele uren de politie. Twee eenheden kwamen naar Ritthem en besloten de ruit van de voordeur in te tikken om zo naar binnen te komen. Er was niemand thuis. Directe toegang naar de tuin bleek alleen mogelijk via een zware poort.

- Advertentie -

De politie heeft geruime tijd gewacht op de bewoner. Die kwam rond het middaguur. Toen was inmiddels ook een busje van de woningbouwcorporatie Woonburg aanwezig, mogelijk om de schade aan de voordeur te repareren.

Volgens omwonenden zorgt de hond regelmatig voor overlast. Meer nieuws volgt zodra bekend.

Update 18.00 uur – Glasmontagebedrijf Roegiers heeft vanmiddag een nieuwe ruit in de voordeur gezet.

- Advertentie -
Vorig artikelGedetineerde aangehouden na inbraak Vlissingen
Volgend artikelTwee auto’s lopen schade op na aanrijding nabij Sloebrug
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).