Gedetineerde aangehouden na inbraak Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De politie heeft in een woning aan de Anjelierenlaan een 27-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak bij een pand aan de Bosjeslaan.

Agenten waren op zondag 13 november rond 6.05 uur aan het surveilleren toen ze een melding kregen van een mogelijke inbraak. De dader zou er te voet vandoor zijn gegaan.

Uiteindelijk kon de man in een woning aan de Anjelierenstraat worden aangehouden. Hij leek onder invloed van alcohol en drugs te zijn.

Hij probeerde er nog vandoor te gaan, maar kon na een korte achtervolging worden ingerekend. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. De man bleek nog een gevangenisstraf open te hebben staan, hij was niet teruggekeerd van verlof.

Zie ook:
– Politie zet inbraakverdachte vast na achtervolging (13 november 2016)

Vorig artikelPolitie zet inbraakverdachte vast na achtervolging
Volgend artikelPolitie betreedt woning in Ritthem na klachten over blaffende hond
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier