Gedetineerde aangehouden na inbraak Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft in een woning aan de Anjelierenlaan een 27-jarige Rotterdammer aangehouden. Hij wordt verdacht van een inbraak bij een pand aan de Bosjeslaan.

Agenten waren op zondag 13 november rond 6.05 uur aan het surveilleren toen ze een melding kregen van een mogelijke inbraak. De dader zou er te voet vandoor zijn gegaan.

- Advertentie -

Uiteindelijk kon de man in een woning aan de Anjelierenstraat worden aangehouden. Hij leek onder invloed van alcohol en drugs te zijn.

Hij probeerde er nog vandoor te gaan, maar kon na een korte achtervolging worden ingerekend. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. De man bleek nog een gevangenisstraf open te hebben staan, hij was niet teruggekeerd van verlof.

Zie ook:
– Politie zet inbraakverdachte vast na achtervolging (13 november 2016)

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie zet inbraakverdachte vast na achtervolging
Volgend artikelPolitie betreedt woning in Ritthem na klachten over blaffende hond
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.