Politie assisteert bij medische noodsituatie op Singel

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie is vrijdagavond ingezet voor assistentie bij een medisch noodgeval aan de Singel in Vlissingen.

Kort na 20.00 uur spoedde een ambulance zich naar een flat op de hoek van de Singel en de Bloemenlaan. Op de eerste verdieping bevond zich een persoon in problemen, mogelijk een kind. Om 20.25 uur kwamen twee politiewagens met sirene uit de richting van de Keersluisbrug naar de Singel om bijstand te verlenen. Even later brachten agenten en ambulance-medewerkers het slachtoffer naar buiten op een kleine brancard. De ziekenwagen vertrok met spoed.

- Advertentie -

Over wat er precies is gebeurd, is vooralsnog niets bekendgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelTien bekeuringen bij brom- en snorfietscontroles
Volgend artikelGevaarlijke stof Westerhavenweg Vlissingen blijkt condens
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).