Brandweer haalt ingesloten visser van golfbrekers langs Boulevard

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer heeft vanmiddag een visser bevrijd van golfbrekers aan de Boulevard. De man was ingesloten door het water.

Twee vissers stonden op golfbrekers met elkaar te praten langs de glooiing tussen de Gevangentoren en de Kazematten. Ze werden verrast door het opkomende water. Eén van hen waagde de sprong en kwam er met natte voeten vanaf. De ander bleef staan omdat hij een probleem aan zijn knie heeft, zo verklaarde zijn collega-visser achteraf. De collega belde 112.

- Advertentie -

De jeep van de Strandwacht kwam met een ladder, maar die bleek niet lang genoeg. Tegen half vier bracht de brandweer uitkomst. De man klauterde aan wal en werd met de jeep naar de strandpost gereden om een beetje op verhaal te komen. Volgens de Strandwacht betreft het een 58-jarige man uit Goes. Het incident trok veel bekijks.

- Advertentie -
Vorig artikelBejaarde vrouw raakt sieraden kwijt door babbeltruc
Volgend artikelBrandweer blust containerbrand Offenbachlaan Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).