Bejaarde vrouw raakt sieraden kwijt door babbeltruc

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een hoogbejaarde bewoonster van de Boulevard De Ruyter is gisteren sieraden kwijtgeraakt door een babbeltruc. Dat meldt de politie.

Donderdagmiddag verscheen een duo bij de woning van de vrouw. Ze vertelden dat ze van Buurtzorg waren. Een vrouw hield de bewoonster aan de praat. Vermoedelijk is een handlanger toen de slaapkamer binnengeglipt. Na afloop ontbraken er sieraden.

- Advertentie -

De politie noteerde dezelfde middag soortgelijke gevallen in Goes en Middelburg. Ook hier zeiden onbekend gebleven personen dat ze van een zorginstelling waren. Het lijkt in Middelburg bij een poging te zijn gebleven, maar het slachtoffer in Goes miste haar portemonnee.

Buurtzorg Vlissingen waarschuwde gisteravond laat op Facebook: “Let op!! Op dit moment zijn er dieven actief in Vlissingen die via een babbeltruc binnenkomen bij oudere mensen!”

- Advertentie -
Vorig artikelTwee hennepkwekerijen ontmanteld, één verdachte aangehouden
Volgend artikelBrandweer haalt ingesloten visser van golfbrekers langs Boulevard
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).