Brommerrijdster valt in Oost-Souburg, traumahelikopter ingeschakeld

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een vrouw is vanmiddag gevallen met haar bromfiets in Oost-Souburg en afgevoerd naar de traumahelikopter bij Arnemuiden.

De vrouw kwam ten val op de Esdoornstraat terwijl ze uit de richting van de Schroeweg reed. Onduidelijk is door welke oorzaak. Er waren geen andere voertuigen betrokken. Politie-agenten hebben na afloop personen op straat vragen gesteld en vervolgens aangebeld bij enkele woningen aan de Esdoornstraat voor mogelijke informatie.

- Advertentie -

Het slachtoffer was bij kennis. Toch werd besloten een helikopter in te schakelen. Die landde bij Arnemuiden en bracht de vrouw tegen 17.00 uur weg.

- Advertentie -
Vorig artikelIllegaal vuurwerk aangetroffen bij drie minderjarigen
Volgend artikelMeting in woning Westerzicht, brandweer met spoed uitgerukt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).