Drukke avond voor vrijwillige brandweer Vlissingen

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De vrijwillige brandweer van Vlissingen heeft een drukke avond achter de rug. Zij moest een buiten- en een containerbrand blussen.

Tegen 23.00 uur werd er een buitenbrand gemeld nabij het Pablo Picassoplein in Vlissingen. Het betrof een brandje op de brug tussen de Hogeweg en het Pablo Picassoplein. De brandweer had dit snel onder controle.

Iets over 23.30 uur werd de brandweer opnieuw opgeroepen voor een brand, ditmaal in de ondergrondse container aan de Toutenburg waar eerder op de dag een brand woedde. Een buurtbewoner had voordat de brandweer ter plekke was al een emmer water in de container gegooid, dit help echter niet. De brandweer heeft de brand geblust met schuim.

Beide branden zijn vermoedelijk aangestoken, of de politie iemand heeft aangehouden is niet bekend.

Vorig artikelBrandweer uitgerukt voor containerbrand Vlissingen
Volgend artikelEerste melding op oudejaarsdag: Containerbrand Vrouwestraat Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier