Drukke avond voor vrijwillige brandweer Vlissingen

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De vrijwillige brandweer van Vlissingen heeft een drukke avond achter de rug. Zij moest een buiten- en een containerbrand blussen.

Tegen 23.00 uur werd er een buitenbrand gemeld nabij het Pablo Picassoplein in Vlissingen. Het betrof een brandje op de brug tussen de Hogeweg en het Pablo Picassoplein. De brandweer had dit snel onder controle.

- ADVERTENTIE -

Iets over 23.30 uur werd de brandweer opnieuw opgeroepen voor een brand, ditmaal in de ondergrondse container aan de Toutenburg waar eerder op de dag een brand woedde. Een buurtbewoner had voordat de brandweer ter plekke was al een emmer water in de container gegooid, dit help echter niet. De brandweer heeft de brand geblust met schuim.

Beide branden zijn vermoedelijk aangestoken, of de politie iemand heeft aangehouden is niet bekend.

- ADVERTENTIE -