Drukke avond voor vrijwillige brandweer Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De vrijwillige brandweer van Vlissingen heeft een drukke avond achter de rug. Zij moest een buiten- en een containerbrand blussen.

Tegen 23.00 uur werd er een buitenbrand gemeld nabij het Pablo Picassoplein in Vlissingen. Het betrof een brandje op de brug tussen de Hogeweg en het Pablo Picassoplein. De brandweer had dit snel onder controle.

- Advertentie -

Iets over 23.30 uur werd de brandweer opnieuw opgeroepen voor een brand, ditmaal in de ondergrondse container aan de Toutenburg waar eerder op de dag een brand woedde. Een buurtbewoner had voordat de brandweer ter plekke was al een emmer water in de container gegooid, dit help echter niet. De brandweer heeft de brand geblust met schuim.

Beide branden zijn vermoedelijk aangestoken, of de politie iemand heeft aangehouden is niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer uitgerukt voor containerbrand Vlissingen
Volgend artikelEerste melding op oudejaarsdag: Containerbrand Vrouwestraat Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.