Eerste melding op oudejaarsdag: Containerbrand Vrouwestraat Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag, even voor half twee kwam de eerste melding in de gemeente Vlissingen op oudejaarsdag binnen voor de brandweer. Een containerbrand in de Vrouwestraat.

Om 13.19 uur werd er in de Vrouwestraat in Vlissingen een containerbrand gemeld. Uit de ondergronds container kwam behoorlijk wat rook.

- Advertentie -

De brandweer geeft volgens de gebruikelijke procedure de container vol met water en schuim laten lopen. Hierdoor is de brand uit gegaan en kon de brandweer inpakken en vertrekken.

Later op de dag plaatsen wij een overzichtslijst met alle meldingen vanaf vanmorgen tot vanavond. U kunt alle incidenten live volgen via Twitter @112V_S.

- Advertentie -
Vorig artikelDrukke avond voor vrijwillige brandweer Vlissingen
Volgend artikelOverzicht oudejaarsdagmeldingen brandweer Vlissingen-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.