Omstander mishandelt dronken klant op Nieuwendijk

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanochtend een man aangehouden voor het slaan van een dronken horeca-bezoeker op de Nieuwendijk.

Omstreeks 5.00 uur werd een dronken klant uit een horeca-gelegenheid verwijderd. Twee bewakers hielden de man stevig vast. Meerdere personen bemoeiden zich ermee. Zo ook een 22-jarige Middelburger. Hij gaf de man enkele flinke vuistslagen tegen het hoofd. Politie-agenten waren er getuige van. Ze hebben de Middelburger aangehouden. Hij zit nog vast in het cellencomplex Torentijd, aldus de politie.

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelVlissingen koploper bij incidenten brandweer tijdens Oud en Nieuw
Volgend artikelBurgemeester Vlissingen geschokt door geweld tegen hulpverleners
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).