Dronken man kruipt toch weer achter het stuur

© Archief-foto 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een 29-jarige man uit Oost-Souburg werd zondag 8 januari betrapt met een slok op achter het stuur. Na een bezoek aan het politiebureau kruipt hij weer achter het stuur.

De man reed rond 00.20 uur met hoge snelheid over de Nieuwe Vlissingseweg. Agenten zetten hem aan de kant voor een controle. De man bleek te veel te hebben gedronken. Hij blies op het politiebureau 850 ug/l.

Het rijbewijs van de bestuurder werd ingenomen en hij kreeg een rijverbod opgelegd. Tijdens het wachten op de uitreiking van een dagvaarding, heeft de man het politiebureau verlaten en is in zijn auto vertrokken. Hij is later in zijn woning aangehouden. Zijn auto is in beslag genomen.

Vorig artikelWoning vol rook door schoorsteenbrand Vlissingen
Volgend artikelGrote vechtpartij in Vlissingen, politiehonden ingezet
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier