Dronken man kruipt toch weer achter het stuur

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 29-jarige man uit Oost-Souburg werd zondag 8 januari betrapt met een slok op achter het stuur. Na een bezoek aan het politiebureau kruipt hij weer achter het stuur.

De man reed rond 00.20 uur met hoge snelheid over de Nieuwe Vlissingseweg. Agenten zetten hem aan de kant voor een controle. De man bleek te veel te hebben gedronken. Hij blies op het politiebureau 850 ug/l.

- Advertentie -

Het rijbewijs van de bestuurder werd ingenomen en hij kreeg een rijverbod opgelegd. Tijdens het wachten op de uitreiking van een dagvaarding, heeft de man het politiebureau verlaten en is in zijn auto vertrokken. Hij is later in zijn woning aangehouden. Zijn auto is in beslag genomen.

- Advertentie -
Vorig artikelWoning vol rook door schoorsteenbrand Vlissingen
Volgend artikelGrote vechtpartij in Vlissingen, politiehonden ingezet
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.