Geen gewonden bij ongevallen A58 Oost-Souburg

Archief-foto © Pixabay

OOST-SOUBURG – Vanmorgen hebben er verschillende ongevallen plaatsgevonden op de A58 ter hoogte van Ritthem/Oost-Souburg. Niemand raakte gewond.

Omstreeks 07.15 uur belandde er een personenauto in de sloot op de A58 nabij de afrit Ritthem. De bestuurder is door een ambulanceteam nagekeken, het voertuig is door een bergingsbedrijf weggehaald.

Op vrijwel dezelfde locatie op de rijbaan richting Bergen op Zoom gebeurde kort na het eerste ongeval een ander ongeval. Hierbij waren vier auto’s betrokken. Alle voertuigen zijn weggesleept, er raakte niemand gewond.

Op de andere rijbaan, die richting Vlissingen, kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. De twee automobilisten zijn naar een veilige plek gereden om daar de schade af te handelen. Ook deze twee bestuurders bleven ongedeerd.

Vorig artikel34-jarige verdachte van rellen Bloemenbuurt langer vast
Volgend artikelPolitie betreedt woning in Badhuisstraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier