Geen gewonden bij ongevallen A58 Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Vanmorgen hebben er verschillende ongevallen plaatsgevonden op de A58 ter hoogte van Ritthem/Oost-Souburg. Niemand raakte gewond.

Omstreeks 07.15 uur belandde er een personenauto in de sloot op de A58 nabij de afrit Ritthem. De bestuurder is door een ambulanceteam nagekeken, het voertuig is door een bergingsbedrijf weggehaald.

- Advertentie -

Op vrijwel dezelfde locatie op de rijbaan richting Bergen op Zoom gebeurde kort na het eerste ongeval een ander ongeval. Hierbij waren vier auto’s betrokken. Alle voertuigen zijn weggesleept, er raakte niemand gewond.

Op de andere rijbaan, die richting Vlissingen, kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. De twee automobilisten zijn naar een veilige plek gereden om daar de schade af te handelen. Ook deze twee bestuurders bleven ongedeerd.

- Advertentie -
Vorig artikel34-jarige verdachte van rellen Bloemenbuurt langer vast
Volgend artikelPolitie betreedt woning in Badhuisstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.