Hulpdiensten naar winkelcentrum voor berijdster scootmobiel

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een vrouw in een scootmobiel heeft vanmiddag een glazen binnendeur geraakt in een winkelcentrum. Vermoedelijk kwam ze daarna ten val.

De hulpdiensten werden rond half vijf opgeroepen naar een winkelcentrum aan de Aagje Dekenstraat. Volgens een verkoopster had een vrouw in een scootmobiel met hoge snelheid een glazen binnendeur geraakt waarna ze hardhandig tot stilstand was gekomen voor de Gall & Gall. Een getuige meldde nog dat de vrouw even daarvoor mogelijk bedreigd en gevlucht was.

Communicatie met de vrouw, een bekende van de hulpdiensten, bleek niet erg gemakkelijk. Ambulance-medewerkers hebben haar binnen in de Gall & Gall tot kwart over vijf onderzocht in het bijzijn van de politie. Uiteindelijk kon ze op eigen kracht verder. De glazen binnendeur was ontzet.

Eerder vanmiddag kwam een andere berijdster van een scootmobiel ten val op de President Rooseveltlaan op de hoek met de Verlengde Bonedijkestraat. Ze is zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Vorig artikelAuto’s botsen op Koudekerkseweg, twee personen lichtgewond
Volgend artikelBusje lekt diesel in riool bij Westduin
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier