Auto’s botsen op Koudekerkseweg, twee personen lichtgewond

- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij een botsing op de Koudekerkseweg zijn vanmiddag twee personen lichtgewond geraakt. Een berger heeft twee wagens afgevoerd.

Naar het zich liet aanzien, kreeg een personenwagen met twee inzittenden die uit de richting van de watertoren kwam ter hoogte van de Sottegemstraat geen voorrang. Een van de inzittenden alsmede de bestuurder van de andere wagen zijn medisch onderzocht. Ze hoefden niet vervoerd te worden.

- Advertentie -

De politie heeft het verkeer geregeld omdat maar een rijstrook beschikbaar was. Een gehaaste bestuurder negeerde een stopteken en reed langs de beschadigde auto’s via het fietspad de Sottegemstraat in. Hij werd aan de kant gezet.

Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgevoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (25) aangehouden voor wapen- en drugsbezit
Volgend artikelHulpdiensten naar winkelcentrum voor berijdster scootmobiel
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).