Jonge vrouw gewond bij aanrijding in centrum Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een jonge vrouw is vanmiddag kort na half drie aangereden in het centrum van Vlissingen en naar het ziekenhuis vervoerd.

Bij aankomst van de politie en ambulance lag de vrouw op de parkeerplaats bij de studentenwoningen aan de Jan Weugkade. Het leek erop dat ze was aangereden door een zwarte personenwagen. Omdat de Aagje Dekenstraat was opgegeven als locatie, duurde het even voordat de hulpverleners de juiste plek hadden gevonden. Formeel hebben de studentenwoningen Aagje Dekenstraat als huisadres.

- Advertentie -

De vrouw had zichtbaar pijn, maar kon na medische controle op het wegdek toch lopend de ambulance bereiken, zij het met ondersteuning. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen, niet Goes zoals gebruikelijk.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie neemt twee auto’s in beslag na witwas-onderzoek
Volgend artikelZoon van Jan Wolkers opgebaard in Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).