Dronken man raakt tweemaal lantaarnpaal in Koudekerke

© Foto: Politieteam Walcheren Facebook

KOUDEKERKE – Gisteravond rond 23.10 uur kreeg de politie verschillende meldingen van ongeruste buurtbewoners dat er een auto tweemaal tegen een lantaarnpaal aan was gereden.

Toen de politie ongeveer twee minuten later aankwam bleek de bestuurder al weg te zijn gereden. Wel trof de politie een stuk van een bumper aan.

Na een korte zoekslag trof de politie een busje aan waar de bumper precies op paste. “De bestuurder bekende direct schuld. Hij was dronken, had zonder rijbewijs gereden en was na het veroorzaken van een verkeersongeval ook nog eens doorgereden,” aldus de politie via Facebook.

De bestuurder werd aangehouden en blies drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol. Ook bleek hij niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Vorig artikelMan en vrouw door geweld om het leven gekomen in Koudekerke
Volgend artikelPersonenwagen aangetroffen bij vindplaats lichamen Dishoek
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier