Dronken man raakt tweemaal lantaarnpaal in Koudekerke

- Advertentie -

KOUDEKERKE – Gisteravond rond 23.10 uur kreeg de politie verschillende meldingen van ongeruste buurtbewoners dat er een auto tweemaal tegen een lantaarnpaal aan was gereden.

Toen de politie ongeveer twee minuten later aankwam bleek de bestuurder al weg te zijn gereden. Wel trof de politie een stuk van een bumper aan.

- Advertentie -

Na een korte zoekslag trof de politie een busje aan waar de bumper precies op paste. “De bestuurder bekende direct schuld. Hij was dronken, had zonder rijbewijs gereden en was na het veroorzaken van een verkeersongeval ook nog eens doorgereden,” aldus de politie via Facebook.

De bestuurder werd aangehouden en blies drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol. Ook bleek hij niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

- Advertentie -
Vorig artikelMan en vrouw door geweld om het leven gekomen in Koudekerke
Volgend artikelPersonenwagen aangetroffen bij vindplaats lichamen Dishoek
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.