Slachtoffers bij Dishoek vermoedelijk uit Middelburg (update)

- Advertentie -

KOUDEKERKE – De man en vrouw die vanochtend levenloos aangetroffen werden bij Dishoek waren inwoners van Middelburg, vermoedt de politie.

Dat heeft de politie vanavond bekendgemaakt. Er moet nog vastgesteld worden of het vermoeden juist is.

- Advertentie -

Rond vijf uur vanmiddag is de personenauto afgevoerd die eveneens werd gevonden. Een bergingsbedrijf bracht de auto weg in een gesloten vrachtwagen (foto). Ondanks berichten dat rond hetzelfde tijdstip ook een lijkwagen zou komen, lagen de stoffelijke overschotten aan het begin van de avond nog steeds in de struiken. Mogelijk wordt het onderzoek ter plekke vanavond niet afgesloten.

De politie heeft verder geen nieuwe informatie verstrekt, nadat eerder bekend was gemaakt dat de gevonden man en vrouw door geweld om het leven waren gekomen.

Update – De lichamen zijn geborgen. Om 00.32 uur vrijdagochtend werd de brandweer opgeroepen de rode container op te halen.

Zie ook:
Man en vrouw door geweld om het leven gebracht in Koudekerke (13 april 2017)
Personenwagen aangetroffen bij vindplaats lichamen Dishoek (13 april 2017)

 

- Advertentie -
Vorig artikelPersonenwagen aangetroffen bij vindplaats lichamen Dishoek
Volgend artikelBermbrand in Koudekerke, verkeersbord omver aan boulevard
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).