Dronken vrachtwagenchauffeur vernielt eigen ruit

© Foto: Politie Vlissingen via Instagram
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN-OOST – Rond middernacht kreeg de politie een melding van de meldkamer dat iemand in Vlissingen-Oost de ruit van een vrachtwagen insloeg.

Nadat de politie een kort onderzoek had gedaan, bleek de man de chauffeur van de vrachtwagen te zijn. Hij had de sleutel in het contact laten zitten. De chauffeur had behoorlijk veel gedronken en had zelf de ruit vernield. Hij was ook wat opstandig en werd derhalve kort geboeid ten behoeve van de veiligheid van de agenten.

- ADVERTENTIE -

Nadat de agenten zijn hand verbonden hadden, werd de chauffeur naar de slaapruimte van zijn cabine geleid. Met de beveiliging ter plaatse is afgesproken dat hij in de gaten gehouden wordt en voorlopig niet meer gaat rijden.

- ADVERTENTIE -