Visboot stuurloos op Westerschelde bij Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een visboot is vanochtend stuurloos geraakt voor de rede van Vlissingen en op sleeptouw genomen door de KNRM.

Volgens de KNRM ging het om een kreeftenvisser die om 08:57 uur alarm sloeg. Er was een touw in de schroef gedraaid zodat de boot stuurloos raakte net buiten de hoofdvaargeul van de Westerschelde. De Nederlandse Kustwacht nam contact op met de KNRM-post Breskens. In een kwartier was reddingsboot Zeemanshoop aanwezig.

- Advertentie -

De visboot is op sleeptouw genomen en naar de Buitenhaven gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandje op strand van Ritthem
Volgend artikelHelikopter in Koudekerke voor medische spoedingreep in kerkgebouw
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).