Arrestatieteam valt woning in Oost-Souburg binnen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Een arrestatieteam van de politie is vanmorgen vroeg een woning aan de Zeewijksingel in Oost-Souburg binnengevallen.

Het arrestatieteam zou rond de klok van 06.00 uur een woning aan de Souburgse Zeewijksingel zijn binnengevallen.

- ADVERTENTIE -

Volgens andere media zou het gaan om een drugsactie. Of er personen zijn aangehouden is nog niet bekend. Tijdens de inval zijn enkele ruiten gesneuveld, of er inderdaad drugs zijn aangetroffen is onduidelijk.

Update – De actie in Oost-Souburg was een van de 31 simultane huiszoekingen die vanochtend gedaan zijn in België en Nederland onder leiding van het parket van Antwerpen. Het persbureau Belga meldt dat in het kader van een onderzoek naar internationale drugssmokkel zeventien verdachten opgepakt zijn, waarvan dertien in Nederland.

- ADVERTENTIE -