Fietsster gewond door paaltje op Vredehoflaan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vanmiddag met haar fiets ten val gekomen doordat ze een paal raakte op het fietspad bij de Vredehoflaan.

De vrouw kreeg het obstakel te laat in de gaten terwijl ze met haar man aan het fietsen was. Omstanders schoten te hulp. Het slachtoffer werd naar een plek in de schaduw geleid met vermoedelijk een pijnlijke heup. De omstanders namen later ook de fiets mee, na gegevens uitgewisseld te hebben met de echtgenoot.

- Advertentie -

De vrouw is naar het ziekenhuis in Goes overgebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelScooterrijder gewond bij ongeval in Scheldestraat
Volgend artikelGestolen fiets Paul Krugerstraat terug bij eigenaar
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).