Twee auto’s botsen op kruising President Rooseveltlaan

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee personenauto’s zijn vanmorgen op elkaar gebotst op de kruising President Rooseveltlaan- Irislaan. Er raakte niemand gewond.

Om iets over half acht botsten twee personenauto’s met elkaar op de kruising. Er was kort sprake van een beknelling omdat door de klap het bestuurdersportier niet meer open kon. Ook liep één van de banden van de auto leeg.

- Advertentie -

Omdat het om een ongeval met beknelling ging, werd ook de brandweer opgeroepen. Voordat deze echter ter plaatse waren, werden ze alweer afgemeld omdat het slachtoffer inmiddels uit de auto was gekomen.

Nadat beide bestuurders door een ambulanceteam waren nagekeken, bleek niemand gewond te zijn geraakt. Beide voertuigen liepen schade op. Een bergingsbedrijf heeft de auto met de meeste schade afgetakeld.

De politie heeft de één van de bestuurders thuisgebracht. De ander kon zijn weg zelf vervolgen. Rond 08.26 uur waren beide voertuigen weg.

- Advertentie -
Vorig artikelGestolen fiets Paul Krugerstraat terug bij eigenaar
Volgend artikelDementerende man uit lift gered in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.