Twee auto’s botsen op kruising President Rooseveltlaan

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Twee personenauto’s zijn vanmorgen op elkaar gebotst op de kruising President Rooseveltlaan- Irislaan. Er raakte niemand gewond.

Om iets over half acht botsten twee personenauto’s met elkaar op de kruising. Er was kort sprake van een beknelling omdat door de klap het bestuurdersportier niet meer open kon. Ook liep één van de banden van de auto leeg.

Omdat het om een ongeval met beknelling ging, werd ook de brandweer opgeroepen. Voordat deze echter ter plaatse waren, werden ze alweer afgemeld omdat het slachtoffer inmiddels uit de auto was gekomen.

Nadat beide bestuurders door een ambulanceteam waren nagekeken, bleek niemand gewond te zijn geraakt. Beide voertuigen liepen schade op. Een bergingsbedrijf heeft de auto met de meeste schade afgetakeld.

De politie heeft de één van de bestuurders thuisgebracht. De ander kon zijn weg zelf vervolgen. Rond 08.26 uur waren beide voertuigen weg.

Vorig artikelGestolen fiets Paul Krugerstraat terug bij eigenaar
Volgend artikelDementerende man uit lift gered in Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier