Verwarde man in legeruniform aangehouden in Badhuisstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft zaterdag een persoon in een militaire outfit aangehouden, zo meldt Omroep Zeeland. Hij zou ‘zwaar verward’ zijn.

De 23-jarige man werd aangehouden in de Badhuisstraat voor hotel Piccard, aldus http://www.omroepzeeland.nl/nieuws/99015/Man-in-militaire-outfit-opgepakt-in-Vlissingen  (met foto). Eerder was hij gezien in de Jozef Israëlslaan met een bedekt gezicht, een stok bij zich en een rugzak om. De politie kreeg meerdere meldingen.

- Advertentie -

Agenten hebben de man gefouilleerd en meegenomen naar het cellencomplex Torentijd.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee mannen gewond op trappen naar Boulevard
Volgend artikelPolitie treedt op tegen personen onder invloed
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).