Drugsvondst in haven van Vlissingen-Oost

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN-OOST – De politie heeft vanmiddag een drugsvondst gedaan in de haven van Vlissingen-Oost. Er is op dit moment een onderzoek ingesteld.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er drugs zijn gevonden in de haven. Volgens andere media voert de politie voertuigcontroles uit en is aanwezig in en rondom de Bijleveldhaven en op het bedrijventerrein van Kloosterboer.

Volgens de woordvoerder van de politie is er op dit moment een onderzoek gestart. Er zal later meer bekendgemaakt worden over de vondst.

Update – Het gaat om tientallen kilo’s cocaïne. In de nacht voordat de vondst aangetroffen werd, is een 21-jarige inwoner van Rotterdam aangehouden die zich verdacht ophield in het havengebied, zo meldt de politie. Mogelijk is hij betrokken. Vandaag (donderdag) wordt hij voorgeleid.

Vorig artikelPolitie treedt op tegen personen onder invloed
Volgend artikelOngeval bij Machinefabriek, scooterrijdster lichtgewond
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier