Drugsvondst in haven van Vlissingen-Oost

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN-OOST – De politie heeft vanmiddag een drugsvondst gedaan in de haven van Vlissingen-Oost. Er is op dit moment een onderzoek ingesteld.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er drugs zijn gevonden in de haven. Volgens andere media voert de politie voertuigcontroles uit en is aanwezig in en rondom de Bijleveldhaven en op het bedrijventerrein van Kloosterboer.

- Advertentie -

Volgens de woordvoerder van de politie is er op dit moment een onderzoek gestart. Er zal later meer bekendgemaakt worden over de vondst.

Update – Het gaat om tientallen kilo’s cocaïne. In de nacht voordat de vondst aangetroffen werd, is een 21-jarige inwoner van Rotterdam aangehouden die zich verdacht ophield in het havengebied, zo meldt de politie. Mogelijk is hij betrokken. Vandaag (donderdag) wordt hij voorgeleid.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie treedt op tegen personen onder invloed
Volgend artikelOngeval bij Machinefabriek, scooterrijdster lichtgewond
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.