Gewonde bij vechtpartij in Walstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij een vechtpartij in de Walstraat in Vlissingen is vannacht tenminste een persoon gewond geraakt. De politie zoekt de dader of daders.

Tegen middernacht werd een persoon voor een café in de Walstraat bewusteloos geslagen met een bierfles. Op het moment dat de politie kwam, was er geen dader meer aanwezig (foto onder). Op het wegdek lagen glasscherven. De ambulance heeft iemand naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertentie -

Kort daarop kwam een melding van een incident in de nabijgelegen Coosje Buskenstraat. Drie eenheden politie en een ambulance gingen ter plekke, agenten vroegen omstanders of ze een vechtpartij hadden gezien. Uiteindelijk leidde het spoor naar een appartement op de hoek van de Coosje Buskenstraat en de Spuikomweg (foto boven). Een man is daar verzorgd. Agenten maakten een foto van zijn letsel. De man hoefde niet naar het ziekenhuis.

Een dader zou zich mogelijk in de omgeving van de bibliotheek bevinden, de politie trof daar niemand aan. Onduidelijk is vooralsnog of het incident in de Coosje Buskenstraat verband houdt met het geweldsdelict in de Walstraat.

Update – Volgens een politiewoordvoerder gaat het mogelijk om dezelfde dader. Vooralsnog is niemand aangehouden. Het slachtoffer uit de Walstraat betreft een 59-jarige man uit Vlissingen. Hij werd met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Ook het slachtoffer uit de Coosje Buskenstraat (58 jaar) was gewond aan zijn hoofd. Beide mannen hebben aangifte gedaan van mishandeling.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer bevrijdt meeuw van dak in Beursstraat
Volgend artikelCamper gaat in vlammen op in Westerzicht
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).