Fietser gewond in Vlissingen, vrouw valt van paard-en-wagen in Ritthem

- Advertentie -

VLISSINGEN/RITTHEM – Een vrouw is vanavond van een paard-en-wagen gevallen in Ritthem doordat het paard op hol sloeg. Ze zou een pols hebben gebroken.

Het ongeval deed zich even na 19.00 uur voor op de Visodeweg. Bij aankomst van de ambulance waren het paard en het rijtuig in geen velden of wegen te bekennen. Aan de kant van de weg stond het slachtoffer met een hardloopster die alles had zien gebeuren. Het paard was op hol geslagen. De vrouw had een flinke smak gemaakt en kwam er met een waarschijnlijk gebroken pols nog goed vanaf, aldus de hardloopster. Een tweede berijder van de wagen zou het paard in toom gehouden en weggebracht hebben.

- Advertentie -

Aan het begin van de avond kwam een fietser eenzijdig ten val in het duingebied bij Zwanenburg (foto). Andere fietsers belden 112. Omdat het meldsysteem ten onrechte het iets verderop gelegen Galgeweitje als locatie noemde, liepen de hulpdiensten lichte vertraging op. Het slachtoffer, een wat oudere man, is met spoed naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelMogelijk softdrugskwekerij geruimd in Oost-Souburg
Volgend artikelMan bedreigt met mes van 32 cm lang in Coosje Buskenstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).