Mogelijk softdrugskwekerij geruimd in Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Volgens een ooggetuige is vanochtend een softdrugskwekerij geruimd aan de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg.

De getuige maakte de bovenstaande foto. Een woordvoerder van de politie kan de mogelijke ruiming op dit moment niet bevestigen.

- Advertentie -

Wel is meer bekend over de mishandelingen in de Vlissingse binnenstad waar 112 Vlissingen & Souburg afgelopen nacht over berichtte (link onderaan). Het slachtoffer uit de Walstraat betreft een 59-jarige man uit Vlissingen. Hij werd met een hoofdwond naar het ziekenhuis gebracht. Ook het tweede slachtoffer, uit de Coosje Buskenstraat, bleek hoofdletsel te hebben. Volgens de politie gaat het mogelijk om dezelfde dader. Vooralsnog is niemand aangehouden. Beide slachtoffers hebben aangifte gedaan.

Zie ook:
– Gewonde bij vechtpartij in Walstraat (13 juni 2017)

- Advertentie -
Vorig artikelCamper gaat in vlammen op in Westerzicht
Volgend artikelFietser gewond in Vlissingen, vrouw valt van paard-en-wagen in Ritthem
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).